›› Home ›› Nieuws

Gent viert 5 jaar UiTPAS met pop-upshop onder belfort

27 september 2019

UiTPAS regio Gent bestaat 5 jaar en viert dat samen met pashouders en partners. Speciaal voor deze gelegenheid wordt een pop-upshop geopend in de raadskelder onder het belfort. Pashouders kunnen er kiezen uit een mooi aanbod aan omruilvoordelen. Wie een punt spaart in de pop-upshop, maakt bovendien kans op een gratis ballonvaart voor 2 personen.


Pashouders in de bloemetjes gezet

UiTPAS regio Gent bestaat 5 jaar. In ruil voor gespaarde punten kunnen pashouders van 28 september tot en met 12 oktober 2019 gratis deelnemen aan tal van speciale sportinitiaties, workshops, rondleidingen, muziek, theater, ...  Het programma reflecteert de diversiteit van het UiTPAS-aanbod en zet ook in op kind- en familievriendelijke activiteiten.


Pop-upshop

Meer en meer pashouders maken gebruik van hun UiTPAS, maar ze zijn niet allemaal op de hoogte van de voordelen die ze kunnen krijgen via hun UiTPAS. Om het aanbod aan omruilvoordelen en partners bij de spaarders bekender te maken, wordt 2 weken lang een pop-upshop geopend in de raadskelder onder het belfort. Daar kunnen pashouders kiezen uit een mooi aanbod aan omruilvoordelen. Wie een punt spaart in de pop-upshop, maakt bovendien kans op een gratis ballonvaart voor 2 personen.

Schepen van Cultuur Sami Souguir: "Maar liefst 50.000 passen werden al verkocht en er werden al meer dan 1 miljoen punten gespaard. Met die gespaarde punten werden al zo’n 46.000 voordelen opgenomen, zoals gratis tickets, kortingen of andere cadeaus."


1 op 5 Gentenaars heeft een UiTPAS

UiTPAS werd in Gent gelanceerd op 14 september 2014 en is op 5 jaar tijd enorm gegroeid in aantal pashouders, punten, kansentarieven én aanbieders. UiTPAS regio Gent telt ondertussen al meer dan 230 partners. Bij een UiTPAS-partner sparen pashouders punten of genieten ze van extra voordelen.


Nog geen UiTPAS?

Speciaal voor de vijfde verjaardag van UiTPAS worden ook de kaarten zelf in een feestelijk jasje gestoken. Wie nog geen UiTPAS heeft, kan in de pop-upshop terecht voor een exclusieve versie.

Kom meer te weten over 5 jaar UiTPAS


Bron: Persruimte Stad Gent